Skönhetsinspiration – Caroline Winberg

En av årets sommarpratare i P1 är den svenska supermodellen Caroline Winberg som berättar om livet som modell. I sommar inspireras vi av hennes signaturlook!

Carolines makeuplook utstrålar hälsosam fräschör med en hy full av lyster, guldskimrig ögonskugga, persikofärgade kinder och skira läppar. En look som enkelt kan förvandlas från dag till kväll.

 


1 LÄTT BAS
Börja med att återfukta huden med en fuktcreme och dölj eventuella skavanker med hjälp av en concealer. Jämna ut hudtonen med en skir foundation som du applicerar med en pensel, börja i mitten av ansiktet och jobba dig utåt. Ge kinderna en vacker glöd med ett persikofärgat rouge som du applicerar på toppen av kinden. Vill du maximera brännan kan du använda dig av bronspuder, välj ett matt på dagen och ett skimrande på kvällen.

 

 

2 MJUK SOTNING
Rama in ögonen med en mörkbrun kajalpenna och applicera en cremeögonskugga i en guldskimrig nyans på hela ögonlocket upp mot globlinjen. Dutta en ljus ögonskugga i inre ögonvrån för en intensivare blick.

TIPS! Oriflames Global Beauty Artistic Director Jonas Wramell tipsar att du även kan använda bronspuder som ögonskugga för att ge ögonen ett fint, guldigt skimmer och extra djup.  ”Använd dig av en rougeborste och pressa pudret på ögonlocket för den rätta effekten,” förklarar Jonas.

 

3 NATURLIGA LÄPPAR
Caroline satsar alltid på mjuka, naturliga läppar. Återfukta läpparna med ett läppbalsam och dutta på ett läppstift i en skir nyans.

 


TIPS! Toppa looken med en slarvig hårknut eller snygga surfvågor som är naturliga och inte lockade.

Words by: Photographs by: All Over Press & Getty Images