Uppdatera din skönhetslook

Oppdater din skjønnhetslook

I slutten av mars skrur vi fram klokken og gjør oss klare for våren med en ny, spennende skjønnhetslook. Sats på en naturlig frisk glød med slørtynne nyanser som vekker vårfølelsene til liv. Jonas Wramell, Oriflames Global Beauty Artistic Director, deler sine beste tips for å gjøre deg klar for den nye sesongen.

Uppdatera din skönhetslookSLØRTYNN FOUNDATION 

I vinter var det matt fløyelshud som regjerte, men denne våren plukker vi fram en slørtynn foundation med lysreflekterende pigment som gir huden en naturlig glød. Påfør fra midten av ansiktet og jobb deg utover. Forsterk effekten med en highlighter i samme nyanse som hudtonen din, og påfør på kinnbenets høyeste punkt. Skjul mørke ringer og urenheter med en concealer.

 

GULLFARGET SKIMMER
Denne våren har vi gullfeber! Fortryll alle rundt deg med en gullglitrende øyenmakeup. Påfør en gullfarget øyenskygge på hele øyelokket, og for å få best effekt bruker du en lys skygge nærmest øyekroken og en mørkere på øyenlokket. Avslutt med litt mascara på vippene og litt leppepomade på leppene – hold resten av makeupen enkel med kun litt leppepomade på leppene.
Uppdatera din skönhetslookROSA LEPPESTIFT 
Til en enkel og lett vårlook er det fint å framheve leppene med en kremete leppestift, i en fin rosa nyanse som minner om vakre vårblomster. Påfør leppestiften med fingrene for et avslappet inntrykk eller marker konturene med en lipliner og påfør deretter leppestiften med en pensel for en mer intensiv farge.

KORALLFARGET KREMROUGE
Etter en lang og mørk vinter trenger vinterbleke kinn litt farge og fornyet energi. Det fikser du lett med en korallfarget kremrouge som gir huden en naturlig og vakker glød. Påfør rougen på kinnenes høyeste punkt med hjelp av fingrene, for å skape en vårfrisk look.

NØYTRALE NEGLER
I vår er stikkordet velpleide negler, i klassisk naturlige nyanser som lyserosa og beige. Dessverre setter den kalde vinteren sine spor og neglene trenger litt ekstra pleie. Myk opp neglebåndene med en pleiende negleolje, påfør en forsterkende neglelakk og gi hendene nytt liv med en fet håndkrem.

SOLBESKYTTELSE
Etter en lang og mørk vinter vil man ta vare på hver eneste solstråle som våren har å by på. Men solen kan faktisk være veldig sterk de første vårdagene, så sørg for å beskytte din vinterbleke hud med en solbeskyttende krem eller en BB-krem med høy SPF.

 

Uppdatera din skönhetslookBLOMSTRENDE DUFT
Vårsesongen innebærer ikke bare en fornyet makeuplook, men også at duftgarderoben bør oppdateres. Forsterk din kvinnelighet med en elegant duft som har klare toppnoter av sitrus, blomstrende hjertenoter og et bunnoter med innslag av tre. Klassisk og elegant!
Words by: Photographs by: All Over Press