Pudriga toner

Naglarna har fått stå i fokus en längre tid med färgstarka kulörer, kreativa mönster och dekorationer, men den här sommaren tonas nageltrenden ner och håller en mer minimalistisk och neutral stil. Satsa på mjuka krämiga toner av grått, beige, rosa och vitt.

Det är fortfarande trendigt att matcha nagelfärgen med färgen på dina läppar så ett läppstift i en skir ton är en perfekt kombination till sommarens färgstarka mode.

Få till en perfekt manikyr med dessa enkla tips:

När du använder dig av ett hudfärgat nagellack ska du tänka på att välja en ton som är snäppet ljusare än din egen hudton för att få till en stilren look. Tänk även på att välja ett lack med en underton som passar din egen hudton.

Ljus: Välj ett lack med rosa- eller gul underton beroende på din egen hudton.

Medium: Välj ett nagellack med en varm bas som är lik din egen hudton.

Mörk: Välj ett lack med en brun bas med en gul eller orange underton.

För att få en fin finish på manikyren är det viktigt att du tar lagom mycket nagellack på penseln och applicera med max tre drag, det första penseldraget på nagelns mitt och därefter på kanterna.

Skaka aldrig flaskan för då bildas det bubblor i nagellacket vilket resulterar i en misslyckad manikyr. Rulla istället nagellacksflaskan mellan handflatorna för att värma upp lacket vilket gör det enklare att applicera.
Words by: