EasterTrends

Asiatiska vindar

Den här säsongen blickade många designers österut och hämtade inspiration från den traditionella Japanska dräkten.

På visningarna fick vi se en modern tolkning av uråldriga traditioner med asiatiska mönster och kantiga former, en trend som vi inte sett på flera säsonger. Skönhetsmässigt såg vi de japanska influenserna i form av fulländad hy, grafisk eyeliner och stram hårknut.

Hud: Japanska kvinnor är kända för sin vackra hy. Ät mat som är fullspäckad med kollagen för att bevara hudens vitalitet och ungdom. Var noga med din hudvårdsrutin och investera i en bra foundation som får hyn att utstråla perfektion. 

Makeup: Få till en dramatisk ögonmakeup med hjälp av en eyeliner. Makeup-artisten Jonas Wramell tipsar: Måla en linje längs den övre fransraden, jobba utåt och avsluta i den yttre ögonvrån. För att få till en dramatisk effekt, dra linjen utåt och uppåt. Få till en snygg vinge med en tunn, avslutande spets.

Hår: Framhäv ansiktet med en stram hårknut, hårstylisten Alexandra Olsson tipsar: Kamma håret bakåt i en stram tofs, ta lite hårgelé i tofsen och forma den runt gummibandet, fäst med några hårnålar och fixera med en hårspray.
Photographs by: All Over Press