Festfina frisyrer

Festsäsongen är i gång! Vi har valt ut fyra snygga frisyrer som passar perfekt till festen. Hårstylisten Alexandra Aronsson ger dig tipsen som framhäver din stil med en enkel men iögonfallande look.

Den här säsongen hämtar vi inspiration från skådespelerskan Alicia Vikander, som är aktuell med filmen "Hotell". Vi älskar hennes svala skönhet och glamourösa frisyrer.


Step1

ELEGANT KNUT

Börja med att dela upp håret i en sidbena. Kamma igenom håret och samla det i en låg hästsvans långt ner i nacken, tvinna tofsen och fäst den med några hårnålar. Fixera frisyren med en glansgivande hårspray.Step2

MJUKA LOCKAR

Ha i en skyddande stylinglotion i nytvättat hår och föna igenom det. Locka därefter håret med en locktång. Dra ut lockarna lite slarvigt med hjälp av fingrarna för en mjuk känsla och fixera frisyren med en hårspray.Step3

TRENDIG WETLOOK

Ta en klick hårgelé i handdukstorkat hår och kamma det bakåt ner till öronen. Torka håret med en hårfön för att ge frisyren stadga och hållbarhet och använd sedan en glansgivande hårspray för att ge håret fin glans. Fixera därefter frisyren med en stark hårspray.
Step4
ENKEL HALVUPPSÄTTNING

Locka hela håret och borsta igenom det försiktigt, tupera därefter igenom håret lite lätt. Dra sedan överhåret bakåt med hjälp av pekfingrarna från öronen och bak, tvinna ihop håret och fäst med hårnålar, fixera med hårspray.

Words by: Photographs by: Getty Images