CarolineW

Caroline Wozniacki

Tennisspelaren Caroline Wozniacki är en sann inspirationskälla. Hon har kommit långt med sina höga ambitioner, sitt starka driv och sin hälsosamma livsstil.

Danska tennisstjärnan Caroline blev rankad bäst i världen år 2010 och 2011, och var den näst yngsta spelaren inom topp-20 på WTA-touren. Hon är fortfarande listad som en av världens topp tio, en prestation som hon lyckats med tack vare hårt jobb och höga mål.

I en intervju för tidningen Womens Health delade Caroline med sig av sina bästa hälsotips. 
”– Jag jobbar hårt och ser verkligen till att hålla mig hälsosam, jag äter mycket kyckling, frukt, grönskaker och nötter. Jag tar vitamintillskott för att se till att min kropp är ordentligt laddad före träning eller match.”

Många idrottare visualiserar sina mål för att uppnå bästa resultat, - och Caroline är inget undantag. Hennes knep är att sätta upp utmanade mål som även är möjliga att uppnå. För The Global Town Hall avslöjade Caroline sin livsfilosofi.
”– Jag har alltid levt mitt liv enligt en princip, att aldrig någonsin ge upp. Det låter som en kliché, men den som slutar, vinner aldrig.”.
Photographs by: All Over Press